Informasi Terma dan Syarat

 1. 88 e-shoppe ini dibangunkan dan dikendalikan sepenuhnya oleh Eightyeight Trading & Supply, No. 24-1, Jalan Pulau Lumut Q U10/Q, Taman Alam Budiman, Seksyen U10, 40170 Shah Alam, Selangor Darul Ehsan.
 2. Semua produk yang ditawarkan adalah terdiri daripada produk kami sendiri dan juga dari pelbagai vendor yang berdaftar dengan kami. Semua vendor adalah bertanggung jawab sepenuhnya terhadap produk masing-masing.
 3. 88 eshope hanya memberikan platform kepada vendor untuk menjual barangan mereka.
 4. Tidak semua pembelian produk yang dibeli akan dihantar kepada pembeli melalui perkhidmatan penghantaran. Anda boleh memilih untuk mengambil sendiri atau meminta pihak 88 eshoppe menghantarnya sendiri dengan upah yang dipersetujui.
 5. Pembeli perlu menanggung semua kos perkhidmatan penghantaran dan servis caj yang dikenakan oleh mereka.
 6. Setiap pembelian secara Online perlu mendaftar sebagai ahli dilaman web kami bagi tujuan rekod dan memudahkan proses pembelian anda.
 7. Setiap pembelian haruslah muktamad dan tiada pemulangan dan pertukaran tanpa sebab-sebab yang munasabah. Sila hubungi talian 019 - 299 1600 untuk pertanyaan sebelum anda membeli secara Online.
 8. Semua tempahan akan diproses dalam masa 1 atau 2 hari bekerja SELEPAS bayaran diterima dan bagi mengelakkan pesanan anda lambat diproses sila SMS/WHATSAPP butiran bayaran anda ke 019 - 299 1600 dan nyatakan maklumat ORDER ID, NAMA, BANK, MASA dan TARIKH serta JUMLAH.
 9. Pesanan anda akan lewat diproses dan sampai jika berlaku perkara di luar jangkaan dan tidak dapat dielakkan dan kami akan memaklumkan jika ianya berlaku.
 10. Penghantaran hanya dibuat pada hari bekerja sahaja dan dijangka sampai dalam masa 1-4 hari selepas proses pos dibuat (jika tiada masalah).
 11. Nombor 'Tracking' / dokumen penghantaran akan diberikan kepada pembeli bagi menyemak status penghantaran.
 12. Jika pembeli tidak menerima barang yang dihantar selepas 5 hari, sila hubungi kami dengan segera.
 13. Pemulangan hanya boleh dibuat jika barang tersebut bukan milik anda (tersalah pos barang) dan jika barang tersebut rosak apabila anda menerimanya. Sila hubungi kami semula untuk proses pemulangan barangan tersebut.
 14. Terma & syarat ini boleh dipinda pada bila-bila masa tanpa sebarang notis.
 15. Sebarang pertanyaan, komen atau cadangan, sila hubungi kami. KLIK DISINI.